top of page
foto birgit 2020.jpeg
Birgit Schouten

 

Mijn naam is Birgit Schouten, gehuwd, moeder van twee kinderen, sinds 1983 werkzaam in de gezondheidszorg en gespecialiseerd in diverse medische onderdelen.

 

Door het succesvol afronden van mijn post HBO-opleiding aan het Eramus MC ben ik gestart met twee overgangspraktijken: Medi-Pauze in Soest en Utrecht.

Als verpleegkundig overgangsconsulente ben ik BIG-geregistreerd, aangesloten bij de Verenging van Verpleegkundig Overgangsconsulenten (VVOC), de beroepsvereniging Verpleegkundige en Verzorgende Nederland (V&VN) en ingeschreven in het kwaliteitsregister.

Door het afronden van mijn HBO opleiding in de verpleging en de post HBO opleiding tot overgangsconsulente onderscheid ik mij van de reguliere preventieve zorg en kan ik net dat beetje extra bieden in de praktijken in Soest en Utrecht.  

Als extra specialisatie heb ik een opleiding afgerond als afslankconsulent van Biamed. Ik begeleid dames met overgewicht tijdens de overgang middels de Impedantie Analyse volgens het Biamed Health Programma.De overgang is een uitdaging voor iedere vrouw. Haal het beste uit jezelf en doe datgene wat jou energie en inspiratie oplevert.
 

Je bent van harte welkom in mijn overgangspraktijk Medi-Pauze.Gun jezelf een prettige overgang en bel me!

" Ik vind het belangrijk dat mensen behandeld worden zoals ik zelf behandeld wil worden. Persoonlijke aandacht, je gezondheid en vitaliteit staan daarbij voorop. Om je te helpen gezondheidsklachten te voorkomen of onder controle te houden. Ik neem alle tijd voor je!" 
bottom of page